• VBR AUTOSCHADEHERSTEL
    UW TROUWE PARTNER IN AUTOHERSTELLINGEN

    CONTACTEER ONS

  • VBR AUTOSCHADEHERSTEL
    UW TROUWE PARTNER IN AUTOHERSTELLINGEN

    CONTACTEER ONS

CARROSSERIE

Carrosserie (alle merken) Autoherstellingen in bekwame handen Onze garage in Ravels is al jaren gespecialiseerd in allerhande carrosserieherstellingen aan wagens van alle merken.


Lees meer

SPOTREPAIR

Een ongeluk is snel gebeurd, en vaak kunt u er zelf niets aan doen: een fietser rijdt tegen uw auto, iemand veroorzaakt een kras in uw deur, uw motorkap bevat een deuk, … Zaken die perfect hersteld kunnen worden door de spotrepair van Autoschadeherstel VBR

Lees meer

GLASHERSTELLING

Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Bent u wel of niet verzekerd tegen glasschade bij Autoschadeherstel VBR kan u altijd terecht.Lees meer

UITDEUKEN

Als uw voertuig een deuk of meerdere deuken bevat en de verf is nog volledig intact, dan kunnen we de schade moeiteloos repareren en uitdeuken zonder dat we uw wagen of delen ervan opnieuw moeten spuiten.

Lees meer

OLDTIMERS

Voor eigenaars van een oldtimer of een classic car is het dan ook noodzakelijk dat hun geliefde voertuig in perfecte staat verkeert; niet alleen om ermee te kunnen pronken, maar ook om veilig op de weg te kunnen.

Lees meer

VERZEKERINGEXPERTISE

Wij fungeren met plezier als tussenpersoon tussen klant en verzekeringsmaatschappij zodat uw verzekeringsschade in een mum van tijd op een correcte manier afgehandeld kan worden.

Lees meer

REALISATIES

Bekijk de realisaties van Autoschadeherstel VBR te Ravels-Antwerpen Op zoek naar een erkend hersteller uit eigen streek? Kies dan voor Autoschadeherstel VBR realisaties regio Antwerpen!

Lees meer

CONTACTEER ONS

Contacteer ons telefonisch of via ons contactformulier of kom vrijblijvend langs in de zaak. Ons team helpt u met veel plezier verder!Lees meer

NEEM
CONTACT OP

Op zoek naar een erkend hersteller voor carrosserie uit eigen streek?
Kleine of grote autoschade? Particuliere wagen of bedrijfswagen? Dan bent u bij Autoschadeherstel VBR in Ravels aan het juiste adres! Onze gepassioneerde automecaniciens zorgen voor uitstekende herstellingen die uitgevoerd worden volgens de regels van de kunst en tegen concurrentiële prijzen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we perfect inschatten welke herstellingen uitgevoerd dienen te worden en hoe we op de meest efficiënte manier aan de slag kunnen gaan.
Bij Autoschadeherstel VBR hechten we veel belang aan klantvriendelijkheid en een uitstekende service zodat u met een gerust gemoed uw wagen bij ons kunt achterlaten en na herstel kunt genieten van een wagen die er weer helemaal als nieuw uitziet.
Naast het uitvoeren van allerlei carrosseriewerken, kunt u bij Autoschadeherstel VBR in de regio Antwerpen ook terecht voor de restauratie van oldtimers. Dit unieke concept zorgt ervoor dat we de wagen van weleer terug naar zijn authentieke look brengen. Bezit u een oldtimer waarmee u binnenkort graag op de baan flaneert? Bel ons dan voor een afspraak of vul ons online contactformulier in!

Onze diensten

SPOTREPAIR

De techniek van spotrepair biedt heel wat voordelen ten opzichte van de klassieke herstelmethode voor carrosserieschade. Eerst en vooral hoeft men niet alle delen te demonteren, wat heel wat werkuren en dus ook kosten bespaart.

Lees meer

GLASHERSTELLING

Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Bent u wel of niet verzekerd tegen glasschade bij Autoschadeherstel VBR kan u altijd terecht.

Lees meer

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN

Met behulp van een stalen tool oefent men aan de achterzijde druk uit en plaatst men aan de voorzijde een lamp die op de schade geprojecteerd is. Op deze manier kunnen wij als hersteller zien in welke mate de deuk teruggebracht moet worden.

Lees meer

RESTAURATIE OLDTIMERS

Mensen die een oldtimer willen aankopen maar hier eigenlijk niet veel kennis van hebben kunnen ook steeds terecht bij ons voor vrijblijvend advies.

Lees meer

REALISATIES

Onze diensten

HOME

Hier komt tekst over HOME.

Onze diensten

Onze diensten

HOME

Hier komt tekst over HOME.