Laat uw carrosserieschade uitdeuken zonder spuiten

Autoschadeherstel VBR - Uitdeuken zonder spuitenMet uitdeuken zonder spuiten bedoelt men eigenlijk dat u plaatwerkschade gaat repareren waar er geen beschadiging van lak aanwezig is. Een gewone “deuk” dus, waar de verf nog volledig intact is. Meestal gaat het hier om parkeer-, vandalisme- of hagelschade.

Soortgelijke schade kan perfect hersteld worden zonder de auto te moeten herspuiten via het uitdeuken van de desbetreffende, beschadigde stukken. Zoekt u iemand die uw auto kan uitdeuken zonder spuiten regio Antwerpen? Dan bent u bij VBR Autschadeherstel aan het goede adres.

Met behulp van een stalen tool oefent men aan de achterzijde druk uit en plaatst men aan de voorzijde een lamp die op de schade geprojecteerd is. Op deze manier kunnen wij als hersteller zien in welke mate de deuk teruggebracht moet worden.

De methode van uitdeuken zonder spuiten zorgt voor een fikse besparing op vlak van herstelkosten die kan oplopen tot 50%.

Laat dus niet zomaar meteen uw wagen herspuiten en carrosseriestukken vervangen maar contacteer VBR Autoschadeherstel uit de regio Antwerpen voor meer info!

Via ons online contactformulier kunt u ons steeds bereiken!

Back to Top