Temper de prijs van uw carrosserieherstelling

Autoschadeherstel VBR SpotrepairEen ongeluk is snel gebeurd. En in veel gevallen kunt u er zelf helemaal niets aan doen: een fietser rijdt tegen uw auto, iemand trekt een kras in uw deur, er zit een deuk in uw motorkap,… Allemaal zaken die perfect hersteld kunnen worden door de spotrepair nabij Antwerpen van Autoschadeherstel VBR.

De techniek van spotrepair biedt heel wat voordelen ten opzichte van de klassieke herstelmethode voor carrosserieschade. Eerst en vooral hoeft men niet alle delen te demonteren, wat heel wat werkuren en dus ook kosten bespaart. Daarnaast hoeven de naastliggende onderdelen niet gespoten te worden, wat dan weer een besparing is in verf en lak.

Spotrepair zorgt voor lokale herstelling van schade aan de wagen. Schade die kleiner is dan een A4 blad kan normaal gezien met spotrepair hersteld worden.

Hebt u een vraag betreffende de spotrepairmethode of wenst u zo snel mogelijk een afspraak? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons tijdens onze openingsuren!

Back to Top