Totale restauratie van oldtimers

Autoschadeherstel VBR - Restauratie oldtimersHet herstellen, restaureren en terug mooi maken van een oldtimer neemt heel wat tijd in beslag. Bovendien wordt dit door de meeste mensen sterk onderschat. Er is namelijk veel meer nodig dan enkel een nieuw laagje verf om een oudere wagen terug op de baan te krijgen.

Uiteraard is veel afhankelijk van de toestand waarin de oldtimer zich bevindt. Daarom bekijken wij samen met u wat de uit te voeren werken zijn aan uw pareltje en zorgen we ervoor dat u binnenkort terug de straat op kunt met deze mooie klassieker. Wij behandelen diverse merken en oldtimers van alle leeftijden. Dus zowel de jongere oldtimers als de super oude exemplaren kunnen door ons hersteld worden. 

Mensen die een oldtimer willen aankopen maar hier eigenlijk niet veel kennis van hebben kunnen ook steeds terecht bij ons voor vrijblijvend advies.

Contacteer Autoschadeherstel VBR te Ravels voor meer informatie over restauratie van oldtimers nabij Antwerpen via onze contactpagina! Bekijk zeker ook onze realisaties waar u diverse foto’s terugvindt van uitgevoerde werken.

Back to Top